Digitale foto\’s; maak een collage!

digitale_foto\

Diegenen onder u die de tijd van de fotorolletjes nog meegemaakt hebben, weten hoe spannend het was om de ontwikkelde foto’s af te gaan halen. U  wist van te voren niet of de foto’s wel mooi gelukt waren. Dat had natuurlijk een zekere charme, maar digitale foto’s hebben zo wel tal van praktische voordelen. Zo ziet u bijvoorbeeld meteen op het beeldschermpje of de foto goed gelukt is of niet.

Een nadeel van digitale foto’s is wel dat je ze altijd op een apparaat hebt staan; mobiele telefoon, computer of camera. Vaak komt men er niet aan toe de foto’s te laten afdrukken en bovendien maak je al snel veel meer foto’s dan vroeger op een rolletje paste. Voor je het weet staat de hele memory card vol! Tijd dus om de foto’s af te laten drukken of er een mooi fotoboek van te maken. Een andere mogelijkheid is een collage maken.

Collage maken gratis

Bij het maken van een collage zijn er talloze mogelijkheden die allemaal heel decoratief zijn. Hiervoor heeft u wel de goede software nodig, maar deze is gratis verkrijgbaar op internet. Zo maakt u bijvoorbeeld een prachtige versiering voor thuis of op kantoor aan de muur. Wilt u ook zo’n fraaie en dierbare herinnering maken? Er is een website over dit onderwerp waarop u alle te weten kunt komen; waar kunt u voor het collage maken gratis terecht, hoe pakt u het aan, hoe maakt u een goed ontwerp etc. Zo heeft u al snel een uniek en voordelig ornament!

 

Comments are closed.