Maak je eigen logo!

maak_je_eigen_logo!.jpg

Een kennis van ons heeft de sprong gewaagd en is voor zichzelf begonnen. Aangezien ik de ‘creatieve tak’ van de familie ben, benaderde ze mij laatst met de vraag of ik samen met haar een logo wilde ontwerpen voor haar onderneming. Als starter moet ze natuurlijk op een goede manier omgaan met haar budget en ze dacht dat ze best wat zou kunnen besparen door zelf een logo te ontwerpen.

Logo maken gratis? Natuurlijk!

Daar heeft ze helemaal gelijk in. Een  logo moet opvallen. Het moet pakkend en onderscheidend  zijn waardoor de onderneming duidelijk herkenbaar is. Om dat te bereiken, is een eenvoudige ontwerp nodig. En dát is nou juist het goede nieuws! Omdat een logo het best vrij simpel kan zijn, is het niet zo moeilijk om het zelf te ontwerpen.

Wilt u ook een mooi logo voor uw bedrijf? Iets dat de mensen  bijblijft? Ontwerp het dan zelf! Een logo maken gratis is helemaal niet moeilijk. Wilt u precies weten hoe u dat moet doen en waar u moet beginnen? Surf dan  eens naar de website Logo maken Gratis. U kunt er alles vinden over een logo maken en natuurlijk helemaal gratis! Zo maakt u een goede start met uw bedrijf!

Comments are closed.