Zelf een droom poppenhuis maken

zelf_een_droom_poppenhuis_maken.jpg

Zelf een poppenhuis maken is ontzettend leuk om te doen en iets waar je je echt helemaal in kunt verliezen. Het is een fantastische uitdaging om allerlei kleine details tot leven te laten komen. En als het af is, dan is er vast wel een meisje dat daar heel erg gelukkig mee is!

De buitenkant en de binnenkant

Als je een poppenhuis gaat ontwerpen, ontwerp je eigenlijk 2 dingen; het huis zelf én het interieur en de bewoners. Kortom, de buitenkant en de binnenkant. Bij het ontwerp van de buitenkant, het huis zelf, moet je er rekening mee houden dat het kind er makkelijk bij kan en dat het er dus makkelijk mee kan spelen. Voor het huis zelf moet je dus vooral praktisch blijven. Bij het interieur kun je dan helemaal opgaan in de aankleding; behang, gordijnen meubeltjes etc.

Bouwtekening

Om een degelijk huis te maken, heb je wel een bouwtekening nodig. Wil je weten hoe je het beste een bouwtekening kunt maken en hoe je het poppenhuis moet ontwerpen? Op deze website over poppenhuis maken, lees je alles! Van het tekenen van een bouwplan, het maken van het huis en het tot stand brengen van een schitterende inrichting. Kortom; een droompoppenhuis!

Comments are closed.